Een vraag? Een suggestie?
Tel.: 015 78 7600
Mail: klant.BE@wolterskluwer.com
Vul het formulier in

Interesse?

Wenst u volledige toegang tot wetgeving, rechtspraak, praktische commentaarteksten en nieuwsberichten op maat van politiediensten?Gemeentelijke administratieve sancties voor verkeersinbreuken (NIEUW)


 Basiswetboek wegverkeer voor de politie

Dit nieuwe boek is een onmisbaar hulpmiddel voor alle professionals die met GAS voor verkeersinbreuken in aanraking komen, zoals vaststellers, GAS-ambtenaren en advocaten. Het boek biedt een diepgaande analyse van de regelgeving en bevat verwijzingen naar en citaten uit de toepasselijke wetsartikels. De toelichting bevat rechtspraak en is rijkelijk geïllustreerd met afbeeldingen van verkeersborden, wegmarkering en parkeersituaties. Ga meteen naar onze webshop en plaats uw bestelling.

Basiswetboek Wegverkeer voor de politie 2017 (NIEUW)
Het Basiswetboek Wegverkeer voor de politie bevat alle belangrijke verkeersgerelateerde wetteksten. De wetgeving wordt in het boek overzichtelijk weergegeven binnen zeven hoofdstukken: Wegverkeer, Rijbewijs, Technische eisen, Inschrijving voertuigen, Verplichte aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen, Wegvervoer, Bescherming verkeersinfrastructuur. U kunt het boek meteen bestellen via de webshop.

Politiezones Tienen-Hoegaarden en Dilbeek testen nieuw Certificaat Inbraak Veilig

Nieuws - 14/02/2017
-
Auteur 
Tom Depla


In november namen meer dan 80 diefstalpreventieadviseurs, burgemeesters en korpschefs deel aan de jaarlijkse Ronde Tafel Diefstalpreventie van de Provincie Vlaams-Brabant. Het infomoment stond volledig in het teken van het nieuwe Certificaat Inbraak Veilig. Het keurmerk wordt zichtbaar op de woning aangebracht nadat een diefstalpreventieadviseur heeft vastgesteld dat de woning over een goede basisbeveiliging tegen inbraak beschikt. Ondertussen zijn proefprojecten gestart in de politiezones Tienen-Hoegaarden en Dilbeek.